Vuosi 2020 oli seuran historian ensimmäinen toimintavuosi.

Perustamiskokous pidettiin 4.3.2020. Seuran ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Janne Riskilä, joka edelleen jatkaa puheenjohtajana.

Jo heti ensimmäisenä toimintavuotenaan seura järjesti Yöttömän Yön uistelukisat Inarijärvellä heinäkuun 17-18 päivä, yönylikilpailuna. Kilpailussa oli kaksi sarjaa: pääsarja, jossa osallistujia oli 44 ja mökki-sarja, jossa osallistujia oli 6 venekuntaa. Ahti ei ollut suopeimmalla päällä ja mitan täyttäviä kaloja saatiin punnitukseen 10 kappaletta. Suurimmaksi kalaksi nousi taimen 3,48kg/68cm.

Lapsetkin pääsivät onkimaan kalasataman altaaseen. Sielläkään ei kireitä siimoja juuri nähty, mutta yrityksestä saalismäärää ei voi syyttää.

Syksy toi tullessaan hirvenpyynnin ja yhdessä tekemisen ilon. Se näkyy niin ihmisissä kuin koirissakin. On ilo katsella hirvikoiraa, joka silminnähden nauttii työstään.

Korona vuosi esti muun yhteistoiminnan kuten hirvipeijaiset. Toivottavasti saamme pitää ne tänä vuonna.